Hvilke maskiner brukes til å lage gummier? Hvordan produserer du gummier?

Produksjonen avmaskin for å lage gummigodteribegynner med å lage gummiblandingen.Denne blandingen består vanligvis av ingredienser som maissirup, sukker, gelatin, vann og smakstilsetninger.Ingrediensene måles nøye opp og blandes sammen i en stor kjele.Kjelen varmes opp til en bestemt temperatur slik at ingrediensene kombineres og danner en tykk, viskøs væske.

A maskin til å lage gummier et viktig verktøy i prosessen med å lage gummi.Disse maskinene er ansvarlige for å blande, forme og pakke gummiene vi alle elsker å spise.I denne artikkelen vil vi se på de forskjellige typene maskiner som brukes til å lage fudge og rollen de spiller i godterifremstillingsprosessen.

1. Røre- og kokeutstyr

Det første trinnet i å lage fudge er å blande og tilberede ingrediensene.Det er her smaken, fargen og teksturen til fudgen bestemmes.For å oppnå den perfekte konsistensen og smaken kreves spesialisert blande- og kokeutstyr.Disse inkluderer blandetanker i rustfritt stål, kokekar og blendere som kan varme, kjøle og blande ingredienser til nøyaktige spesifikasjoner.

Miks- og kokeutstyr er ansvarlig for å blande ingredienser, koke blandingen til riktig temperatur, og sørge for at alle smaker er jevnt fordelt.Dette trinnet er avgjørende for å få den smaken og teksturen du vil ha til fudgen.

2. Innskuddsautomat

Når du har fudgeblandingen klar, må du forme den til den kjente fudgeformen.Det er her innskuddsautomater kommer inn i bildet.Avsetningsmaskiner brukes til å helle fudgeblanding i former for å danne godteri med ønsket form og størrelse.Disse maskinene er utstyrt med presisjonspumper og dyser som nøyaktig sprøyter fudgeblandingen inn i formene, og sikrer ensartet form og størrelse.

Deponeringsmaskinen kan tilpasses til å produsere ulike former for gummigodteri, inkludert gummibjørner, gummiaktige ormer, fruktgummigodterier, etc. De er også i stand til å produsere flere farger og smaker i samme batch, noe som gjør dem allsidige og effektive i gummiproduksjonen .

3. Kjøletunnel

Når fondantblandingen er plassert i formen, må den avkjøles og stivne.Kjøletunneler brukes til dette formålet, og gir et kontrollert miljø for fudgen å stivne.Avkjølingsprosessen er avgjørende for å sikre at fudgen beholder sin form og tekstur og er klar for pakking.

Kjøletunnelen er designet for å fremme rask og jevn avkjøling av gummiene og forhindre at de fester seg eller deformeres.De gir også et hygienisk miljø for godteriet å stivne, og minimerer risikoen for kontaminering.Kjøletunneler er en viktig del av fudge-fremstillingsprosessen, og sikrer at godteriene er klare for videre bearbeiding.

utstyr for produksjon av gummi
gummibjørner
maskin til å lage gummi

4. Malings- og poleringsmaskin

Når fudgen er formet og avkjølt, kan den behandles videre for å forbedre utseendet og smaken.For å gjøre dette, bruk en belegg- og poleringsmaskin for å påføre et tynt lag sukker eller voks på overflaten av fondanten.Dette gir godteriet et glatt, skinnende utseende med et hint av sødme som forsterker smaken.

Malings- og poleringsmaskiner er utstyrt med roterende tromler eller belter som forsiktig ruller fondanten mens belegget påføres.Denne prosessen sikrer at godteriet er jevnt belagt og polert, noe som resulterer i en jevn og attraktiv finish.Malings- og poleringsmaskiner er spesielt populære for gummigodteri fordi de gir godteriet en unik glans og tekstur som er attraktiv for forbrukerne.

5. Pakkeutstyr

Det siste trinnet i gummiproduksjon er emballasje.Emballasjeutstyr brukes til å forsegle gummier i individuelle innpakninger, poser eller beholdere klare for distribusjon og forbruk.Dette utstyret kan inkludere automatiske pakkemaskiner, flytemballasje og merkemaskiner for å strømlinjeforme pakkeprosessen og sikre at gummiene er forsvarlig forseglet og merket.

Emballasjeutstyr er designet for å håndtere gummier av forskjellige former og størrelser samt en rekke emballasjematerialer.Den har også muligheten til å bruke manipulasjonssikre forseglinger og datokoder, noe som sikrer kvaliteten og sikkerheten til gummiene.Emballasjeutstyr spiller en viktig rolle i den endelige presentasjonen av gummiene, slik at de kan nå butikkhyllene og nytes av forbrukerne.

Følgende er de tekniske parametrene tilutstyr til å lage gummi:

Tekniske spesifikasjoner

Modell GDQ150 GDQ300 GDQ450 GDQ600
Kapasitet 150 kg/t 300 kg/t 450 kg/t 600 kg/t
Candy Vekt i henhold til størrelsen på godteri
Innskuddshastighet 45 55n/min 45 55n/min 45 55n/min 45 55n/min
Arbeidsforhold

Temperatur:2025℃;Luftfuktighet:55 %

Total kraft   35Kw/380V   40Kw/380V   45Kw/380V   50Kw/380V
Total lengde      18m      18m      18m      18m
Bruttovekt     3000 kg     4500 kg     5000 kg     6000 kg

 


Innleggstid: 31-jan-2024